Olet täällä

Ceronen optimoidut käyttömäärät vehnälle ja ohralle

Cerone-kasvunsääteen käyttö ohralla ja kevätvehnällä

Cerone valmiste tehoaa erinomaisesti kasvustojen ollessa reheviä ja hyvässä kasvussa. Ja nyt on lähes koko maassa kasvustot voimakkaassa kasvussa. Näissä oloissa Ceronen käyttö on myös turvallista. Voit kätevästi yhdistää Cerone-ruiskutuksen tautiaineruiskutukseen ohralla lippulehtivaiheessa. Ceronea voi ohralla käyttää aikaisintaan 2-solmuvaiheessa.

 Vehnällä käytä Ceronea ennen tähkän esille tuloa. Jos siis haluat yhdistää vehnällä tautiaine- ja Cerone-käsittelyn, on sekin mahdollista. Tällöin ruiskutus tulee tehdä lippulehtivaiheen jälkeen juuri ennen kuin tähkä on tulossa esiin.

Suositetut annokset:

Monitahoiset ohrat: 0,3-0,5 l/ha. Tautiaineen kanssa max. 0,4 l/ha Ceronea.

2-tahoiset ohrat (mm. mallasohrat): 0,2-0,3 l/ha. Tautiaineen kanssa max. 0,25 l/ha Ceronea.

Kevätvehnä: 0,3-0,5 l/ha. Tautiaineen kanssa max. 0,4 l/ha Ceronea.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä