Olet täällä

Olemme mukana Västankvarnin Peltopäivässä

Boreal Kasvinjalostus on 9. heinäkuuta pidettävän Västankvarnin Peltopäivän yhteistyökumppani.

Boreal on vahvasti mukana valtakunnallisessa kasvinviljelyn ammatti- ja erikoisnäyttely Peltopäivässä, joka järjestetään ensi kesänä 9. heinäkuuta Inkoon Västankvarnissa. Muut Peltopäivän yhteistyökumppanit ovat Hankkija Oy, Lantmännen Agro sekä Viljelijän Avena Berner.

Boreal tuo Peltopäivään kannattavan ja ilmaston kannalta kestävän kasvintuotannon perustan: monipuoliseen viljelykiertoon jalostetut kotimaiset lajikkeet. Borealin monipuoliseen kasvilaji- ja lajikevalikoimaan kuuluvien viljojen, valkuaiskasvien, öljykasvien ja nurmien vuorottelulla hallitaan lannoituksen ja kasvinsuojelun tarvetta sekä edistetään hyvää maan rakennetta. Monipuolinen viljelykierto myös parantaa viljelyn kannattavuutta.

Sataprosenttisesti kotimaisin voimin jalostetut Borealin lajikkeet jättävät viljelyn tuotot Suomeen. Valitsemalla Borealin lajikkeen viljelyyn vaikutat samalla siihen, että suomalaisiin oloihin pystytään jatkossakin jalostamaan täysin kotimaisista tarpeista lähteviä, oloissamme menestyviä eri kasvuaikaluokan lajikkeita.

Lue lisää Peltopäivän sivuilta!

Kommentit

Samankaltaista sisältöä