Olet täällä

Metsä Group palkkaa 1 000 kesätyöntekijää

Metsä Group tarjoaa tulevana kesänä 1 000 nuorelle tilaisuuden kehittää osaamistaan suomalaisessa, kansainvälisillä markkinoilla toimivassa metsäteollisuuskonsernissa. Lisäksi 150 nuorelle on tarjolla lyhyempikestoinen harjoittelupaikka.

- Nuorten työllistäminen on osa Metsä Groupin yritysvastuuta, konsernin henkilöstöjohtaja Anneli Karhula sanoo.

- Tarjoamme mielellämme nuorille mahdollisuuksia hankkia työkokemusta korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteidemme ja palveluidemme parissa. Samalla kesätyö on nuorille tilaisuus näyttää osaamistaan mahdolliselle tulevalle työnantajalle. Nuoret ovat lomakaudella meille voimavara. Toimialamme uudistuu jatkuvasti, ja tarvitsemme uusia osaajia lähivuosina kaikissa liiketoiminnoissamme. Metsäteollisuus on vahvasti tulevaisuuden ala.

- Metsä Boardin tuotanto pyörii täydellä teholla myös kesällä. Meillä kesätyöntekijät pääsevät tekemään oikeita töitä, tuotantojohtaja Petri Vakkilainen kertoo.

- Motivoituneille, positiivisesti asennoituville ja alasta kiinnostuneille nuorille tarjoamme työkokemusta, joka hyödyttää heitä tulevissa opinnoissa ja työllistymisessä. Perehdytämme kaikki työntekijämme huolellisesti turvallisiin työtapoihin ja tapaamme toimia.

- Myös selluliiketoiminnassa kesätyöntekijöiden valinnassa painotetaan aktiivisuutta, halua kehittää itseään ja oppia uutta, Metsä Fibren tuotantojohtaja Ismo Nousiainen sanoo.

- Palkkaamme kesätyöntekijöiksi niin prosessitekniikkaa kuin automaatio-, sähkö-, tai mekaanista koneasennusta opiskelevia. Kesätyöt ovat osa tulevien metsäfibreläisten rekrytointiprosessia. Kesätöissä ja opinnoissa pärjänneillä on hyvät mahdollisuudet menestyä henkilövalinnoissa, kun jatkossa haemme tekijöitä monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä