Olet täällä

Metsäliitto Osuuskunta maksaa sääntömääräisille osuuksille 6,5 prosentin koron

Metsäliitto Osuuskunnan edustajisto päätti 13.5.2014 pitämässään varsinaisessa kokouksessa omistajajäsenten osuusmaksuille maksettavista osuuskoroista. Metsäliitto Osuuskunta maksaa jäsenen sijoittamalle sääntömääräiselle osuuspääomalle vuoden 2013 tuloksen perusteella korkoa 5,5 prosenttia sekä juhlistaakseen 80-vuotista historiaansa ylimääräisen 1,0 prosenttia eli yhteensä 6,5 prosenttia (5,5).

A-lisäosuuspääomalle maksetaan korkoa 5,0 prosenttia (5,0) ja B-lisäosuuspääomalle 4,5 prosenttia (4,5).

Juhlavuoden kunniaksi maksettava ylimääräinen korko kohdistuu sääntömääräisiin osuuksiin, koska Metsäliitto haluaa näin palkita koko jäsenistönsä.

Osuuskorot maksetaan jäsenille 20.5.2014. Korkoa maksetaan vuodelta 2013 yhteensä 44,5 miljoonaa euroa (39,7).

Hallintoneuvostoon uusia jäseniä

Hallintoneuvoston erovuoroisista jäsenistä uudelleen valittiin maanviljelijä Johan Björkenheim Isokyröstä, maaseutusihteeri Eero Ekman Paimiosta, metsätalousyrittäjä Teuvo Hatva Kajaanista, agrologi Ville Hirvonen Rääkkylästä, maanviljelijä Antti Isotalo Kauhavalta, toiminnanjohtaja Risto Junttila Kemijärveltä, hankekoordinaattori Airi Kulmala Nousiaisista, metsänhoitaja Hans-Erik Lindqvist Närpiöstä, maanviljelijä Juha Paajanen Savonlinnasta ja maanviljelijä Martti Palojärvi Vihdistä.

Ikäpykälän vuoksi erovuorossa olleen talousneuvos Ilkka Juuselan tilalle valittiin agronomi Jari Laineenoja Huittisista.

Hallintoneuvosto valitsi järjestäytymiskokouksessaan puheenjohtajakseen agronomi Hannu Järvisen ja varapuheenjohtajakseen maanviljelijä Juha Paajasen.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä