Olet täällä

Tarjolla runsaasti uutuuslajikkeita - Tutustu!

Siemenkaupassa tarjolla runsaasti uutuuslajikkeita. Kannattaa  tutustua ja olla ajoissa siemenkaupoilla. Uutuudet ovat nyt kysyttyjä.

Kauravalikoima laajenee tänä syksynä uusilla aikaisilla Meeri- ja Riina-lajikkeilla. Boreal tuo tänä syksynä markkinoille useita uutuuslajikkeita. Kotimainen kauravalikoima täydentyy aikaisilla ja laadultaan elintarvikekäyttöön hyvin soveltuvilla Meeri- ja Riina-lajikkeilla. Ohrauutuuksia ovat isojyväiset monitahoiset Justus ja Severi sekä markkinoiden satoisin mallasohrakandidaatti Trekker.

Myös nurmipuolella lajikevalikoima laajenee. Markkinoille tuodaan erittäin satoisa, nopean jälkikasvukyvyn omaava ja talvenkestävä Rhonia-timotei sekä nurminatauutuus Valtteri, joka tuo valikoimaan erityisesti satoparannusta.

Borealin sivuilta löytyy kattavat lajikekuvaukset, koetulokset sekä siemenkauppiaden tiedot. Lajikehakukoneella voit etsiä omalle tilallesi oikeat lajikkeet.

Boreal on mukana KoneAgria-näyttelyssä Jyväskylässä 8.-11.10. Farmitin yhteisosastolla A400.

Tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan uutuuslajikkeisiimme!

Kommentit

Samankaltaista sisältöä