Olet täällä

Tervetuloa LähiTapiolan osastolle KoneAgriaan!

LähiTapiola on jälleen mukana KoneAgria-näyttelyssä, joka pidetään tänä vuonna Tampereella 8.-10.10. KoneAgria on valtakunnallinen maatalouskoneiden, -laitteiden ja -tarvikkeiden erikoisnäyttely. KoneAgriasta löytyy koneita ja palveluita niin kasvinviljelytiloille, sika- ja siipikarjatuottajille kuin nauta- ja maitotalouden harjoittajille.

Ratkaisuja vakuuttamiseen, sijoittamiseen ja pankkipalveluihin

LähiTapiolan osastolla voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa vakuutusratkaisuistasi ja pyytää meiltä yhteydenottoa. Sijoitusvarallisuuden hoitoon liittyviin kysymyksiin saat puolestaan vastaukset ammattitaitoisilta Private Banking-myyjiltämme. Samalla käynnillä sinulla on myös oivallinen tilaisuus jutella myös päivittäispankkipalveluista ja maatilarahoituksesta S-pankin henkilökunnan kanssa.

Teemana turvallisuus ja valaisinpalojen ehkäisy

Valaisimet aiheuttavat vuosittain lukuisia isojakin tuotantorakennusten tulipaloja. Kun loisteputki tai kuristin menee epäkuntoon, normaali sytytin yrittää sytyttää valaisinta uudestaan ja uudestaan. Loisteputket alkavat välkkyä ja niiden lämpötila kohoaa huimiin lukemiin, joskus jopa 200 asteeseen.

Loisteputkista lähtevät tulipalot voidaan estää niin sanotulla turvasytyttimellä, joka katkaisee valaisimesta virran, jos kuristin tai loisteputki menee epäkuntoon. Näin valaisimet eivät hehku vaarallisina. Osastollamme on esillä laite, joka näyttää konkreettisesti eron toimivan ja viallisen loisteputken välillä.

Lisäksi vilkkuva loisteputkivalaisin vie noin seitsenkertaisen määrän sähköä toimivaan verrattuna. Mitä enemmän viallisia lamppuja, sitä suurempi paloriski ja sähkönkulutus, joten turvasytytin maksaa itsensä pian takaisin!

Kysy turvasytytintä omalta yhteyshenkilöltäsi tai osastolta

LähiTapiola haluaa olla tukemassa maatiloilla tehtävää turvallisuustyötä. Jotta mahdollisilta valaisinpaloilta vältyttäisiin, LähiTapiola jakaa turvallisuuskartoituksen yhteydessä maatiloille turvasytyttimiä vuoden 2015 aikana. Voit kysyä sytyttimiä omalta LähiTapiolan yhteyshenkilöltäsi tai asiantuntijoiltamme KoneAgriassa.

LähiTapiolan ja S-pankin löydät B-hallista osastolta B400. Nähdään KoneAgriassa!

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20

Kommentit

Samankaltaista sisältöä