Olet täällä

Fazer Myllyn viljojen perushinnat 31.12.2021

Viljalajien perushinnat toimitettuna Fazer Finland Oy, Fazer Myllylle Lahteen ja alla mainituille Suomen Viljava Oy:n varastoille. Lopullinen hinta määräytyy viljan laadun perusteella.

Laatuhinnoittelu kiinnitetään sopimushetkellä, eli samalla kun hinta kiinnitetään. Perushintanoteerauksia tarkistetaan tarvittaessa päivittäin markkinatilanteen mukaan. Hintanoteeraukset koskevat alkuperältään suomalaista viljaa, joka täyttää Fazer Myllyn laatuvaatimukset. Kiinteähintaisia viljelysopimuksia tulevista sadoista tarjoamme niin kauan, kunnes tarvittava määrä on tullut täyteen.

Nettisivuiltamme löydät voimassaolevat perushintanoteeraukset, laatuvaatimukset, laatuhinnoittelun sekä viljan oston yhteystiedot. Voit myös tilata viljelijöiden uutiskirjeen: www.fazermylly.fi

Tekijä: 

Kommentit

Hölmölä

Täytyy taas kylvää elintarvikekauraa ja ruista.

Anonymous

Ei tässä ole mitään järkeä, kun ei ole myytävää, niin hinta on korkea ja sitten, kun olisi hyvälaatuinen runsas sato, niin siitä ei makseta mitään..
Eli siis hyvänäkään satovuonna ei pysty paikkaamaan edellisten vuosien menetyksiä.
Ainoa mahdollisuus olisi myydä ulkomaille, jos kotimaan hintataso lasketaan keinotekoisen alas, että mylly tekisi mahdollisimman ison voiton.

Anonymous

Vaivatonta viljakauppaa vuodesta toiseen.
Ostamme viljasi, kun pitäisi lukea "Otamme viljasi."

Anonymous

Farmitti mainostaa markkinatalouden toimivan.
Tarkoittaa, ettei edes ulkoa saada tuotua viljaa laskemaan kotimaisen viljan hintaa.
Odottaa sopii, jotta viljakauppiaat koettavat kuukauden parin päästä hintoja laskemalla saada paniikkia aikaan. Tosiaankaan paniikkiin ei ole mitään syytä.

Anonymous

Vuoden 22 hintatarjoukset ovat heikko vitsi.

Viljelijä vielä vuoden

Ensi vuoden hinnat oltava vähintään tämän vuoden tasolla tai noustava yli 300 euron, vehnät, rukiit, ohrat, jotta kannattaa keväällä yleensäkin kylvää mitään. Paljon on muututtava tilanne maailmalla ja täällä, että tuotannot jatkuu, vaarana todellinen pula elintarvikkeista. Jotain viitteitä on jo siitä, eri maat alkavat rajoittaa elintarvikkeiden vientiä, näin ollen suomenkin pitää kiinni omasta tuotannosta.

Samankaltaista sisältöä