Sucros hakee viljelykonsulenttia

Kasvava maatalousosastomme hakee lisävahvistusta.

Etsimme liikkuvaan kenttätyöhön viljelykonsulenttia vastaamaan mm. sokerijuurikkaan viljelijöiden sopimushankinnasta ja viljelyneuvonnasta. Tehtävä käsittää niin myyntityötä, asiakaspalvelua kuin projektien toteuttamista, ja siksi etsimmekin tehtävään sinnikästä ja oma-aloitteista viljelyalan ammattilaista, jolle viljelijärajapinnassa työskentely ja palvelun laatu ovat ensisijaisen tärkeitä. Työskentelet tehtävässäsi itsenäisesti joko kotitoimistolta tai Säkylän toimipisteestämme käsin. Toimeentarttuvana tekijänä olet osa maatalousosastomme tiimiä ja raportoit tehtävässäsi maatalousjohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva maatalousalan koulutus (esim. agrologi). Erikoiskasvinviljelyosaamisesta on huomattavaa hyötyä työtehtävissäsi. Työkielenä käytät pääsääntöisesti suomea, mutta englannin kielen taito on välttämätön konsernitason sisäisessä viestinnässä. Myös ruotsin ja saksan kielten taidot katsotaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat viljelykonsulentin työssä välttämättömiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimintakentän ja monipuoliset työtehtävät, joissa pääset hyödyntämään osaamistasi ja syventämään asiantuntijuuttasi. Pääset osaksi sitoutunutta tiimiä ja tekemään yhteistyötä tiiviin sokeritoimialan yhteisön kanssa. Sinua odottavat myös kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sovitusti.

Lisätietoja tehtävästä antaa maatalousjohtaja Fanni Heinonen (0445090491). Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaihin 10.9.2023 osoitteessa: Viljelykonsulentti (nordzucker.com). Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Tervetuloa makeaan työhön!


Meillä on juuret syvällä Suomen maaperässä, puhtaassa luonnossa. Me jalostamme sitä, mitä luonto tuottaa: puhtaaksi kiteytettyä energiaa ja mielihyvää. Valmistamme monet suomalaisille tutut tuotteet, kuten Dansukker Taloussokerin, Sirkku palasokerin sekä Hillosokerin, ja tarjoamme sokerituotteita niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin asiakkaillemme. Sokeri on meille elämän suola.

Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja juurikassokerin tuottamisesta Säkylän sokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa Kirkkonummella sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä. Tarjoamme työtä noin 210 ammattilaiselle ja liikevaihtomme on noin 122 miljoonaa euroa.

Olemme osa Nordzucker Groupia, Euroopan toiseksi suurinta sokeriyritystä. Nordzucker AG omistaa meistä 80 % ja suomalainen Apetit Oyj 20 %.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja