Olet täällä

Säästö- ja eläkevakuutukset sijoitus- ja säästökohteina

Yritystoiminnan tuottoja kannattaa käyttää toiminnan kehittämisen lisäksi sijoittamiseen ja säästämiseen. Vapaaehtoisella eläkevakuutuksella tai säästö- ja henkivakuutuksella kasvatat sijoituksen arvoa tulevaisuuden käyttöä varten.

Säästämisen ja sijoittamisen vakuutuksia on useita:

  • Vapaaehtoisella eläkevakuutuksella täydennät eläketurvaasi tai parannat mahdollisuuksiasi eläkkeelle jäämisen aikaistamiseksi. Maatalousyrittäjän täytyy huolehtia omasta eläketurvastaan oikein mitoitetulla MYEL-vakuutuksella.
  • Säästövakuutukset ovat pitkäaikaiseen säästämiseen tai sijoittamiseen tarkoitettuja säästöhenkivakuutuksia, joihin osan yritystoiminnan tuotoista voi sijoittaa. Vakuutussäästäminen on pitkäaikaista ja samaan ratkaisuun voit liittää eri sijoituskohteita. Säästövakuutuksesta saat etuja myös perintö- ja lahjaverotuksessa. 
  • Henkivakuutuksella varmistat riittävän toimeentulon läheisillesi esimerkiksi sairauden aiheuttaman pysyvän työkyvyttömyyden tai kuoleman tapauksessa.

Vakuutuksen myöntää Lähivakuutuksen ja Säästöpankkien omistama henkivakuutusosakeyhtiö Duo, jonka asiamiehenä Lähivakuutus toimii.

Lue lisää vakuutuksista (www.lahivakuutus.fi):