Olet täällä

KOFASIL ja GrasAAT -säilöntäaineiden ennakkomyynti alkanut!

KOFASIL –säilöntäliuosten ja biologisten säilöntäaineiden sekä GrasAAT -happojen ennakkomyyntikausi on alkanut. Ostamalla KOFASIL ja GrasAAT –tuotteet nyt, varmistat edullisimman hintatason sekä tuotteiden saatavuuden ensi kesälle. Maksat säilöntäaineet vasta toimituksen jälkeen.

KOFASIL -säilöntäliuokset

Nykyaikaiset ja toimintavarmat KOFASIL –säilöntäliuokset takaavat tukitusti rehun säilymisen koneita ruostuttamatta. Säilöntäliuos tuhoaa tehokkaasti rehun haitalliset bakteerit samalla laskien rehun pH:ta hallitusti. Pienen annostelutason ansiosta rehun säilöntä on tehokasta ja edullista.

KOFASIL LP on valmis, syövyttämätön säilöntäliuos kaikkeen rehunsäilöntään.

Biologiset KOFASIL -säilöntäaineet

Biologisten KOFASIL -säilöntäaineiden maitohappobakteerit parantavat rehun käymislaatua ja vähentävät säilönnänaikaisia kuiva-ainetappioita. Bakteerikannat ovat ainutlaatuiset ja valmistajan patentoimat. Bakteerikannat toimivat myös viileissä olosuhteissa, jolloin maitohappobakteerien kasvu on yleensä hidasta.

 

 

 

 

GrasAAT -hapot

GrasAAT-hapoista käyttäjä- ja koneystävällisin ykköstuote esikuivatulle rehulle ja murskeviljan säilöntään on GrasAAT SP, joka sisältää muurahaishapon ja natriumformiaatin lisäksi myös propionihappoa (12 %) ja bentsoehappoa (1 %) jälkilämpenemisen estoon. Glyseroli lisää tuotteen käyttäjä- ja koneystävällisyyttä.

GrasAAT SP on esikuivatulle säilörehulle suunniteltu happo, joka sisältää propionihappoa ja bentsoehappoa jälkilämpenemisen estoon.

Ennakkohinnat voimassa rajoitetun ajan

Ennakkotilaajan etuna uusille säilöntäaineasiakkaille laadukas fleecetakki, kun ostat vähintään 2 pakettia biologisia KOFASIL -säilöntäaineita tai yhden IBC-kontin KOFASIL –säilöntäliuoksia.

Osta suoraan Viljelijän Bernerin asiantuntijoilta tai verkkokaupasta. Ennakkomyyntikauden hinnat voimassa rajoitetun ajan.

www.viljelijänberner.fi 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä