Olet täällä

Vielä ehdit syysöljykasvien kylvöille!

Sana on kiirinyt, että kuivista olosuhteista huolimatta muutamilla tiloilla on jo saatu syysöljykasvit kylvettyä ja nyt odotellaan niiden itämistä vauhdittavia sateita.

Jos pellon kosteusolosuhteet ovat riittävän hyvät muokkaukseen ja kylvöön, niin vielä ehdit kylvöille! Suositus syysöljykasvien kylvöajankohdasta on heinäkuun viimeisen viikon ja elokuun 15. päivän välisenä ajankohtana. Lämpösummaa pitäisi syksyllä ehtiä kertyä kasvustolle 450-500 astetta.

Tänä vuonna syysviljoja on saatu jo korjattua ja muutamia aikaisia ohralohkoja on myös jo puitu ja nämä lohkot soveltuvat syysrapsin esikasviksi. Esikasviksi sopivat myös lopetetut nurmilohkot.

Jos vielä suunnittelet syysöljykasvien kylvöjä, niin laita siemenet tilaukseen heti!

Viljelijän Avena Bernerillä on valikoimassa syysrapsilajikkeista Armstrongin BOR sekä syysrapsi Pioneer Maximus PR44D06 kylvösiemenet. Syysrypsi Legaton siemeniä on valikoimassa myös.

Viljelijän Avena Bernerillä on käynnissä sopimuskampanja syysöljykasvien siemenet ostaville! Maksamme öljykasvierän toimituksen yhteydessä 4 €/tn lisän, kun ostat siemenet ja teet sopimuksen 15.8. 2018 mennessä.

Tee tilaus heti, jotta saamme toimitettua siemenet sinulle mahdollisimman pian!

Lue lisää: Armstrong ja Legato

Lue lisää: Pioneer Maximus PR44D06 - kampanjastamme

Lue lisää: Videolla vinkkejä syysrapsikasvuston perustamiseen

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä