Olet täällä

Neste Oil voiteluainekampanja ja polttoöljylle maksuaikaa heinäkuuhun!

Neste Oil –kevätkampanja

Päivä pitenee ja kevättä alkaa olla ilmassa. On siis aika huoltaa koneet valmiiksi kevään koitoksiin. Neste Oil voiteluöljyissä ja voitelurasvoissa onkin nyt hinnat kohdallaan. Tynnyrin tilaukseen kannattaa ottaa lisäksi myös 10 vaseliinipatruunan laadukas Neste OH Grease pakkaus mukaan niin nekin kulkevat rahtivapaasti.  Kysy tarjous tarvitsemistasi tuotteista ViljelijänBerner yhteyshenkilöltäsi.   

Polttoöljyn hintataso on edelleen hyvin matalalla tasolla, joten tankkien täydennykseen on oiva hetki. Kevätkampanjan polttoainetilauksille saat maksuaikaa heinäkuulle asti

Kesän suunnitelmat kuntoon

Nyt on myös oikea aika tehdä ensi kesän suunnitelmat kuntoon. Viljan heikko hinta pistää miettimään muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi öljykasveja kannattaa miettiä vakavasti. Viljelykierron kannalta ne tekevät maalle hyvää ja tuotto on viljoja parempi.

Lannoitteita on vielä osa hankkimatta ja toimitukset niistä on nyt tilattaessa huhtikuussa. Varmista niiden saanti ajoissa.

Kasvinsujeluaineiden osalta talven ennakkohinnat ovat nyt voimassa. Hyödynnä etu ja samalla saat meiltä parhaat neuvot kaikkeen kasvinsuojeluun.

Tilan oman siemenen itävyystesti kannattaa tehdä heti. Jos itävyys on heikko voi tarvita uutta siementä.

Kalkituskausi jatkuu myös täysillä. Routa on valtaosalla Suomen pelloista vielä riittävästi ja peltotiet kantavat raskaitakin kalkkikuormia.

Kaikissa viljelyyn liittyvissä asioissa ViljelijänBerner auttaa ja neuvoo. Ota yhteyttä!

viljelijänberner.fi

Kommentit

Samankaltaista sisältöä