Olet täällä

Uutuus KoneAgriassa -Kylänurmikalle kyytiä!

Hussar Plus on ainoa valmiste markkinoilla, joka soveltuu 2-sirkkaisten rikkojen kuten mataran torjunnan lisäksi heinämäisten rikkakasvien kuten kylänurmikan sekä luohon torjuntaan ohralla, vehnällä ja rukiilla.

Nyt siis myös ohralle on saatavilla kokonaan uudentyyppinen valmiste. Sen sijaan esim. vehnällä on jo olemassa edellä mainittuihin rikkoihin tehoavia ratkaisuja kuten Attribut Super. Hussar Plus-valmisteen teho kylänurmikkaan on vähintään hyvä ja luohoon erinomainen. Heinämäisten rikkojen lisäksi valmisteella saadaan hyvin kattava teho perusrikkakasveihin, jolloin mm. matara, syys- ja kevätitoinen saunakukka, pillike, peippi ja savikka saadaan kuriin. Tämän lisäksi suurimmilla annoksilla saadaan hyvä teho valvattiin.

Xpro esillä KoneAgriassa

Tule kuulemaan kuinka Xpro toimi kesällä ja kuinka uutta SDHI-valmistetta kannattaa jatkossa käyttää.

 

Osallistu XproMan-kuvakisaan ja voita Siltra Xprota palkinnoksi

Osallistu XproMan-kuvakisaan ja voita Siltra Xprota palkinnoksi

 

 

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä