Nyt Okraan – satoi tai paistoi

Raisiolaiset löydät osastolta B24. Tervetuloa!

Sopimuskausi 2023 alkaa päättyä sopimusten teon suhteen

Edelleen voi tehdä sopimuksia kevätvehnästä, syysvehnästä, mallasohrasta ja härkäpavusta. Kevätvehnän sopimusvaihtoehtoja ovat markkina- ja kiinteähintainen sopimus sekä Laatuvehnäsopimus. Korkealaatuisesta vehnästä maksamme sopimuspalkkion.

Sopimuskausi 2024 alkanut rukiilla ja syysvehnällä

Valmistautuminen tulevaan kauteen kannattaa aloittaa sopimuksen teolla. Raisio tarjoaa sopimusta sekä rukiille että syysvehnälle. Lisää voit lukea verkkosivuiltamme.

Viljakauppaa tehdään edelleen

Melko hiljainen ja odottava tilanne on viljamarkkinoilla. Siitä huolimatta viljakauppaa tehdään koko ajan viime kesän sadosta. Hintatiedot löydät tutusta paikasta raisio.com/viljelijat/viljelykasvienhinnat

Viljatiimi lomailee

Viljatiimi on lomalla Okran jälkeen pari viikkoa eli 10.-21.7. Viljan myyntiin tai sopimuksiin liittyvissä asioissa voit laittaa postia osoitteeseen [email protected] tai suoraan Vesa Kaitaselle tai Kai Isakssonille. Hinnat kiinnittyvät sähköpostiviestillä, vaikka varsinainen toimitusaika sovitaan myöhemmin. Sama koskee kiinteähintaisia ruissopimuksia kasvukaudelle 2024. Ruissopimukset vahvistetaan lomien jälkeen. Sopimuksia tehdään rajoitettu määrä.


Tervetuloa poikkeamaan Raision osastolla B24!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja