Olet täällä

Uudet DeLavalin Tuote- ja Aitauskuvastot ovat ilmestyneet!

Aitausaika lähestyy!

DeLavalin uusi Aitauskuvasto on ilmestynyt ja se sisältää sekä uutuusnauhoja ja ajankohtaisia tarjouksia. Löydät kuvastot ja tarjoukset Hankkijan ja SSO-maatalous myymälöistä sekä Huoltoteknikoltasi ja voit katsoa koko Aitauskuvaston TÄSTÄ

Aitausasioita käsitellään mm. Hankkijan Kevätpäivillä, missä DeLaval on mukana pinkeillä aitaustuotteilla ja -tarjouksilla. Aitaus-spesialistimme Aarre Amnell on mukana ja Aarrea kannattaa jututtaa aitausasioissa paikan päällä.

Hankkijan Aitauspäivät ympäri Suomea ovat: 11.4. Porvoo, 12.4. Lahti, 12.4. Tampere, 13.4. Turku, 17.4. Eura, 23.4. SSO Salo, 26.4. Jyväskylä, 2.5. SSO Nummela Hevosilta (paikalla Kari Vepsä), 4.5. Joensuu, 9.5. SSO Salo (Nautailta), 14.5. Kuopio, 15.5. Iisalmi, 18.5. Kouvola ja 23.5. Pori! Tervetuloa!

Lisää aitausoppeja voi lukea kotisivuiltamme: https://www.delaval.com/fi/lisaatietoa/fi/aitausopas/

Myös uusi Tuotekuvasto on ilmestynyt.

Tuotekuvasto 2019-2020 sisältää kaikki DeLavalin laitteet ja oheistuotteet. Saat kuvaston Huoltoteknikoltasi, laitemyyjiltäsi tai tilaamalla sellaisen kotisivuiltamme. Linkki tilauslomakeelle TÄSSÄ.

Voit katsoa Tuotekuvaston PDF-muodossa TÄSTÄ

Molemmat esitteet löydät kotisivuiltamme: www.delaval.com/fi/lisaatietoa/fi/tuotekuvastot-ja-esitteet/

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä