07.06.06

Farmarin Soijarouhetta edullisesti elokuun toimituksiin

Farmarin Soijarouhetta on nyt saatavilla edullisesti elokuun toimituksiin. Kysy lisää Lännen Rehun myyntipalvelusta puh. 010 402 7630. Kysy myös päivittäin muuttuvaa futuurihintaa: Sitovalla tilauksella voit lukita tuotteen hinnan sovitun toimituskuukauden hintatasoon. Lännen Rehulla on hinnat futuurikauppaan tiedossaan siten, että kauppaa tehdään ostopäivästä lukien 3-6 kk eteenpäin. Hinnat elävät markkinahintojen mukaan päivittäin. Saat hinnat joko Lännen Rehulta tai jälleenmyyjältäsi. Pienin ostoerä on täysi rekka (40 tn).

Farmarin Soijarouhetta on nyt saatavilla edullisesti elokuun toimituksiin. Kysy lisää Lännen Rehun myyntipalvelusta puh. 010 402 7630.

Kysy myös päivittäin muuttuvaa futuurihintaa: Sitovalla tilauksella voit lukita tuotteen hinnan sovitun toimituskuukauden hintatasoon. Lännen Rehulla on hinnat futuurikauppaan tiedossaan siten, että kauppaa tehdään ostopäivästä lukien 3-6 kk eteenpäin. Hinnat elävät markkinahintojen mukaan päivittäin. Saat hinnat joko Lännen Rehulta tai jälleenmyyjältäsi. Pienin ostoerä on täysi rekka (40 tn).

Toimintamallin myötä tuottaja saa paremman kuvan tulevasta hintakehityksestä ja pystyy näin ennustamaan paremmin rehukustannuksia sekä tasoittaamaan riskiä osaostoilla.

Tilaus on jätettävä Lännelle arkisin klo 14.30 mennessä.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja