Olet täällä

AIV -rehunsäilöntä ja happosäilöntä

AIV-säilöntäaineet ovat osa elintarvikeketjua. Toimivat ja tehokkaat säilöntäratkaisut takaavat rehun hyvän laadun ja turvallisuuden maatiloilla.

AIV-teknologian avulla luonnon omat raaka-aineet saadaan hyödynnettyä tehokkaasti ja säilymään laadukkaina pellolta ruokintapöydälle - tuloksena hyvinvoiva ja tuottava karja ja sitä kautta ensiluokkaiset kotimaiset elintarvikkeet. AIV-valikoimasta löytyy sopiva säilöntäratkaisu eri rehulajeille, korjuuolosuhteisiin, korjuumenetelmiin ja erilaisiin säilöihin - niin perinteiseen kuin luomutuotaantoonkin.

Lisäarvoa työllesi

AIV-säilöntäaineiden avulla varmistat rehun moitteettoman laadun. Rehun parempi laatu lisää lehmien maitotuotosta ja nautojen kasvua; esimerkiksi MTT:n tutkimusten mukaan AIV-säilöntäaineen käyttö lisää lehmän maidontuotantoa noin kilon päivässä. Hyvälaatuinen rehu varmistaa myös maidon hyvän hygieenisen laadun ja maun. Huonolaatuisen rehun aiheuttamat maidon laatuvirheet aiheuttavat makuvirheitä tuoremaitotuotteisiin ja heikentävät juustojen laatua.

Panostus hyvälaatuiseen rehuun ja toimivaan rehunsäilöntäaineeseen maksavat itsensä reilusti takaisin. Mutta ennen kaikkea lisäarvoa kasvattavat hyvinvoiva karja sekä turvalliset ja helppokäyttöiset tuotteet.

Oikeilla rehunsäilöntäratkaisuilla pienennät hävikkiä, lisäät karjan tuottavuutta sekä toimintasi kannattavuutta - ja luot perustan koko suomalaisen elintarvikeketjun laadulle.

AIV

- säilöntäaineliuoksilla on Avainlippu-tunnus

AIV-säilöntäaineliuokset ovat saaneet Avainlippu-tunnuksen. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu kertoo, että tuotteet ovat vahvasti kotimaisia; Suomessa valmistettuja ja pääosin kotimaisista raaka-aineista.

AIV- tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kolme säilöntäaineliuosta: AIV Nova Se, AIV 2 Plus ja AIV Ässä. Tuotteet valmistetaan Oulun tehtailla perustuen kotimaiseen muurahaishappoon. Tuotteesta ja pakkauksesta riippuen kotimaisuusaste on jopa lähellä sataa prosenttia.

AIV:lla on pitkät perinteet suomessa ja tiedämme suomalaiset olosuhteet ja ympäristön vaatimukset. AIV on tehnyt työtä jo vuosikymmeniä kotimaisten rehunsäilöntäratkaisujen kehittämiseksi ja valmistamiseksi Suomessa yhteistyössä Valion ja alan tutkimuslaitosten kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään tuotteiden turvallisuuteen, toimivuuteen, helppokäyttöisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Oulun AIV-tehdas on samalla sekä vahvasti kotimainen että maailmanlaajuisesti johtava rehunsäilöntäaineiden valmistaja ja kehittäjä, sekä vastaa myös säilöntäaineiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa.

Kehitystyön onnistumisesta kertoo myös Suomalaisen Työn Liiton AIV-säilöntäaineliuoksille myöntämä Avainlippu-tunnus. Avainlippu vahvistaa omalta osaltaan, että kotimainen AIV on hyvä sijoitus suomalaisen karjan hyvinvointiin.

Lue lisää Kemiran AIV -säilöntäaineliuoksista tästä esitteestä.

Samankaltaista sisältöä