29.12.06

Huolehdithan rehuautolle turvallisen reitin siiloille!

Varmistathan rehuautolle turvallisen ja helpon kulkuväylän rehusiiloille? Vaihtuvat kelit liukastuttavat teitä ja kulkuväyliä hyvinkin lyhyessä ajassa. Jotta rehut vidaan toimittaa turvallisesti siiloihin asti, on hyvä huolehtia kulkuväylien kunnosta. Muista aurata ja mahdollisesti hiekottaa tiet siiloille. Myös mahdolliset ojat ja siltarumput on hyvä merkitä hyvin, jotta painava auto pysyy tiellä huonommallakin kelillä ja näkyvyydellä.. Tärkeät siilomerkinnät
Varmistathan rehuautolle turvallisen ja helpon kulkuväylän rehusiiloille?

Vaihtuvat kelit liukastuttavat teitä ja kulkuväyliä hyvinkin lyhyessä ajassa. Jotta rehut vidaan toimittaa turvallisesti siiloihin asti, on hyvä huolehtia kulkuväylien kunnosta. Muista aurata ja mahdollisesti hiekottaa tiet siiloille. Myös mahdolliset ojat ja siltarumput on hyvä merkitä hyvin, jotta painava auto pysyy tiellä huonommallakin kelillä ja näkyvyydellä..

Tärkeät siilomerkinnät

Rehujen mahdolliselta sekaantumiselta vältytään, jos siiloissa ovat hyvät ja ennen kaikkea ajantasaiset merkinnät. Nyt onkin hyvä aika tarkastaa, miten siilot on merkitty: selviääkö niistä, mitä rehua mihinkin siiloon halutaan purkaa. Ovathan rehujen nimet oikein?

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja