22.05.07

Nettiportaali kertoo lintuinfluenssasta suomeksi ja ruotsiksi

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira on avannut internetsivuston, jolle on koottu keskeinen lintuinfluenssaa koskeva tieto. Sivusto toimii suomeksi ja ruotsiksi. Lintuinfluenssatietoa.fi-sivu ohjaa muun muassa useimmiten kysyttyihin kysymyksiin sekä eri organisaatioiden julkaisemiin tiedotteisiin. Sivusto on portaali, joka linkittyy vastuuorganisaatioiden eli Eviran, Kansanterveyslaitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä maa- ja metsätalousministeriön internetsivuille, joille kaikki lintuinfluenssaa koskeva informaatio päivitetään.

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira on avannut internetsivuston, jolle on koottu keskeinen lintuinfluenssaa koskeva tieto. Sivusto toimii suomeksi ja ruotsiksi.

Lintuinfluenssatietoa.fi-sivu ohjaa muun muassa useimmiten kysyttyihin kysymyksiin sekä eri organisaatioiden julkaisemiin tiedotteisiin.

Sivusto on portaali, joka linkittyy vastuuorganisaatioiden eli Eviran, Kansanterveyslaitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä maa- ja metsätalousministeriön internetsivuille, joille kaikki lintuinfluenssaa koskeva informaatio päivitetään.

Suomen- ja ruotsinkielisten portaalien internetosoitteet ovat www.lintuinfluenssatietoa.fi ja www.fagelinfluensainfo.fi.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja