Olet täällä

A-NettiLink helpottaa eläinilmoitusten tekemistä

AtriaNauta ja ProAgria Maatalouden Laskentakeskus ovat kehittäneet yhdessä A-NettiLink-palvelun. Palvelu on veloituksetta kaikkien Ammu, Pihvi ja TehoElmer -asiakkaiden käytettävissä. A-NettiLink -palvelu on vain Atrian tuottajille.

A-NettiLinkin avulla ilmoitat eläimet vaivattomasti välitykseen tai teuraaksi A-Nettiin. Myös vasikkatilaukset voit tehdä A-NettiLinkillä. Palvelu helpottaa ilmoitusten tekoa poistamalla kaksinkertaisen työn eläinilmoitusten tekemisestä teurastamoon ja nautarekisteriin.

Vähemmän virheitä ja helpompaa kirjaamista

Pitkien syntymätunnusten kirjoittaminen on työlästä ja virhealtista varsinkin useita eläimiä ilmoitettaessa. A-NettiLinkin avulla vasikka on helppo ilmoittaa välitykseen, kun siitä on tehty syntymäilmoitus nautarekisteriin Ammu-, Pihvi- tai TehoElmer-ohjelmalla. Samoin teuraaksi ilmoitettavat eläimet voi valita sujuvasti A-NettiLinkillä ja siirtää parilla klikkauksella A-Nettiin. Vasikoiden vastaanottoon liittyvät kirjaukset helpottuvat myös huomattavasti.

Ketjuinformaatiotiedot siirtyvät nyt myös A-Nettilinkin kautta suoraan teurasilmoitukselle.

Ilmoitukset suoraan nautarekisteriin

A-NettiLink helpottaa myös ilmoitusten tekemistä nautarekisteriin. Välitykseen ja teuraaksi myydyistä sekä ostetuista eläimistä tulee A-NettiLinkkiin valmis eläinlista EU-tunnuksineen, jossa tuottaja voi listan kuittaamalla tehdä samalla ilmoitukset nautarekisteriin. Tämän jälkeen tiedot on haettavissa TehoElmeriin, Ammuun tai Pihviin.

Päivitä ohjelmistot MLOY:n sivuilta

Uuden A-NettiLinkin käyttöönotto edellyttää Ammu&Elmer -ohjelmien päivittämistä versioon 1.80 ja A-NettiLinkin asentamista. Päivitykset ovat saatavilla Laskentakeskuksen internet-sivuilta osoitteesta www.mloy.fi/lataa.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä