Olet täällä

Minun Maatilani nautaohjelman uudet ominaisuudet helpottavat karjatilan arkea

Kehitämme Minun Maatilani -nautaohjelmistoa jatkuvasti asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta. Nyt palveluun on valmistunut neljä uutta ominaisuutta.

Työtehtävät-moduuli tuo kaivattua helpotusta karjatilan töiden organisointiin

Työtehtävät-moduuli on lisäosa Perusmoduulin ja Muokattavien raporttien käyttäjälle. Se on tarkoitettu töiden organisointiin lypsykarjatiloilla, emolehmätiloilla ja kasvattamoissa. Moduulin kalenteriominaisuus tuo lisää suunnitelmallisuutta tilalla työskentelyyn. Työtehtävät-moduuli on selkeä ja yksinkertainen tehtävien kirjauspaikka, joka helpottaa tilan työtehtävien aikatauluttamista. Se on apuna erityisesti niiden työtehtävien hallinnassa, jotka tulisi muistaa tehdä säännöllisin väliajoin, mutta jotka helposti unohtuvat, kun ne eivät kuulu tilan päivittäisiin arkirutiineihin.

Moduuli auttaa pysymään kärryillä tilan tapahtumista arjen kiireessä – myös silloin kun tilalla on useampia työntekijöitä. Voit suunnitellusti kalenteroida tulevia tehtäviä ja tapahtumia itsellesi tai työntekijöillesi ja kuitata ne tehdyksi. Voit lisätä muistutuksia, tallentaa tehtävänkuvauksia ja lisätietoja tehtäviin liittyen. Kullekin tehtävälle voit liittää siihen liittyvät eläimet tai eläinryhmät. Lisäksi Nasevaan kirjattavan hoidon ja lääkityksen tallennuksen yhteydessä voi kirjaukset tehdä nyt myös Työtehtävät-kalenteriin ja kuitata tehdyksi. Muihin asioihin säästyy aikaa, kun työtehtävien seuranta on helppoa ja suunniteltua ja olet selvillä mitä on tehty ja milloin – ja mitä tehtäviä on tulossa.

Nautaohjelmiston uudella Movet-linkillä saa suoran yhteyden laboratoriopalveluun

Kun nauta sairastuu, on aikaa vievää käyttää useampaa eri palvelua. Minun Maatilani -nautaohjelmistoon on liitetty nyt uutena palveluna myös suora yhteys kumppaniimme Movet-eläindiagnostiikkalaboratorioon.  Enää ei tarvitse tehdä erillisiä lähetteitä ja odotella laboratoriotuloksia silloin, kun vaikkapa utaretulehdus yllättää. Nautaohjelmiston uudella Movet-linkillä teet lähetteen ja saat tulostiedot myös suoraan Minun Maatilani -nautaohjelmaan.  Palvelu on jo tilattavissa ohjelmistotuen kautta sekä piakkoin itse sovelluksessa.

Oletko merkinnyt tiineystarkastuksen virheellisesti?

Enää ei tarvitse soittaa asiakaspalveluun virheellisten merkintöjen korjaamiseksi. Muutokset hoituvat helposti suoraan sovelluksessa, eläinkortin tiineystarkastus-osion kautta.

Vasikoiden vieroitus helposti työlistalle

Muokattavat raportit -moduuliin on tuotu uusi lisäominaisuus, jonka avulla saa luotua oman työlistan vasikkojen vieroituksesta. Kun on tallentanut vasikka-ajan ruokintatietoihin vasikkojen oletusvieroitusiän vuorokausina, voi luoda itselleen työlistan.

 

 

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä