Olet täällä

DeLavalin uusin lypsyrobotti DeLaval VMS™ V310 havaitsee kiimat ja tiineydet automaattisesti

DeLaval esittelee uuden konseptin automaattiseen lypsyyn. Uusi DeLaval VMS V310 perustuu 2018 esiteltyyn menestyksekkääseen VMS V300:aan. DeLaval InControl™ -hallinta, DeLaval PureFlow™-lypsy ja DeLaval InSight™-kiinnitys ovat vakiona molemmissa järjestelmissä ja DeLaval RePro™ vakiona yksinomaan VMS V310:ssä mutta se on päiivtyspaketilla saatavilla V300:een.

DeLaval RePro antaa maidontuottajalle tarkan kuvan karjan jokaisen lehmän hedelmällisyyden tilanteesta. Progesteronipohjaista näytteenottoa ja analyysejä käyttämällä kiima ja tiineys voidaan havaita reaaliajassa sekä löytää lehmät, joiden kiimakierto ei toimi normaalisti. Tämän uuden ominaisuuden avulla tuottajat voivat säästää sekä aikaa että kustannuksia hedelmällisyyden ja ei-toivottujen tyhjäpäivien hallinnalla.

DeLaval VMS V310 on ensimmäinen lypsyjärjestelmä, joka toteaa lehmien tiineydet automaattisesti. Tämä voi johtaa terveempiin lehmiin ja pienempiin eläinlääkärikustannuksiin, kun lehmät saadaan tiineeksi oikeaan aikaan. Tuloksena on enemmän tuottavia lypsykausia.

”VMS V310:n avulla, robotti vastaa 90%:sta tehtävistämme. Ennen käytimme ultraääntä, mutta nyt RePron kanssa me emme enää tarvitse sitä, koska järjestelmä kertoo meille, kun lehmät ovat tiineinä”, kertoo Christian Legret, DeLaval VMS V310:n omistaja Ranskasta.

VMS™-mallisto antaa maidontuottajalle mahdollisuuden valita se vapaaehtoinen lypsyjärjestelmä, joka sopii parhaiten tilan tarpeisiin ja tapaan toimia. Sekä VMS™ V300 että VMS™ V310 sisältävät ydintoiminnot, jotka auttavat varmistamaan, että lehmät lypsävät täyden kapasiteettinsa mukaisesti ja lisäksi V310 vahvistaa tiineydet automaattisesti.

Uusi DeLaval VMS V310-lypsyjärjestelmä tulee saataville 1.1.2020. Jos haluat lisätietoja uudesta VMS -mallistosta, tutustu www.delaval.com/fi/ratkaisumme/lypsy/vms/v310

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä