Olet täällä

Nyt kuminan kylvösiemenet Caraway Finlandilta!

Kuminan kylvösiemenemme on nyt lajiteltu ja analysoitu, joten ne ovat valmiita tilaukseen.

Kuminan kylvösuositukset perustuvat itävyyteen ja tuhannensiemenpainoon. Tänä vuonna annamme kaksi suositusta; 400 tainta/ha tai 450 tainta/ha. Viime vuosina olemme havainneet, että monessa tapauksessa suurempi kylvömäärä (eli suurempi taimimäärä) on osoittanut antavan paremman toisen kuminasadon. Toki taimitiheyteen vaikuttavat myös muut tekijät, kuten kuminan talvehtiminen, sääolosuhteet, lohkon kunto sekä tuho- ja hyötyhyönteisten esiintymismäärät.

Tämän vuoden kuminalajikkeemme ovat Prochan, Rekord ja Gintaras. Siemenen itävyydestä ja tuhannensiemenpainosta riippuen suositeltu kylvömäärä on 14–22 kg/ha. Jos kumina kylvetään suorakylvönä, suosittelemme, että käytetään 3 kg/ha suurempaa siemenen kylvömäärää.

Kylvösiemenen hintamme on 2,20–2,50 €/kg (+ alv). Siemenet on pakattu 20 kg:n säkkeihin.

Kylvösiementä toimitamme vain sopimusasiakkaillemme, jotka ovat palauttaneet viljelysopimuksen vuodelle 2021. Jos sinulla ei kuminan viljelysopimusta vuodelle 2021 ole, ehdit sen vielä kanssamme tehdä!

Yritämme vielä saada lisää viljelysopimuksia, lisätietoa löydät verkkosivustoltamme.

Kylvösiementä voi tilata:

Kylvösiemenen toimituksia suoraan tilalle teemme huhtikuusta lähtien, mutta ne voi myös noutaa Caraway Finlandin pakkaamolta Närpiöstä.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä