Olet täällä

Todellisia säästöjä asiakkuusohjelmalla

Maidontuottajalla on tehtävänä monenlaisia hankintoja. Kirjanpitoa katsoessa huomaa, että monelta toimijalta on tullut laskuja. Pienempiä ja suurempia. Yksittäiset laskut eivät välttämättä ole suuria, mutta yhdessä niistä kertyy sievoinen summa.

DeLaval on ollut pitkään maidontuotannossa mukana. Alan laajin valikoima tuotteita on testattu Hamran koetilalla todellisissa, vaativissa olosuhteissa. Siksi voitkin hankkia ”sinisiä” tuotteita huoletta, sillä DeLaval –merkki takaa että tuote on varmasti laadukas.

Laaja tuotevalikoima mahdollistaa ostojen keskittämisen DeLavalille. Sitä tukemaan on luotu kanta-asiakkuusohjelma, jossa ostot kartuttavat alennustasoa. Voit saada jopa 15% alennuksen ostoistasi keskittämällä ne DeLavaliin.

Lue lisää

Kommentit

Samankaltaista sisältöä