01.02.05

Pro Maaseutu 2005 -kilpailu

Pro Maaseutu –kampanjan tavoitteena on maaseudun elinvoiman lisääminen. Kilpailussa palkitaan ideoista ja toimenpiteistä, jotka tuovat työtä ja uutta yrittäjyyttä maaseudulle. Pro Maaseutu on Osuuspankkien, SAK:n, MTK:n ja SLC:n yhteinen kampanja suomalaisen maaseudun puolesta. Kerro meille henkilö tai yhteisö, joka on mielestäsi toiminut ehdottoman esimerkillisesti elävän maaseudun puolesta. Ehdotuksen lähettäjien kesken arvotaan elämysloma maalaiskartanossa! Lue tarkemmat ohjeet kilpailusta osoitteesta www.op.fi/promaaseutu. Sieltä löydät myös osallistumislomakkeen.

Pro Maaseutu –kampanjan tavoitteena on maaseudun elinvoiman lisääminen. Kilpailussa palkitaan ideoista ja toimenpiteistä, jotka tuovat työtä ja uutta yrittäjyyttä maaseudulle. Pro Maaseutu on Osuuspankkien, SAK:n, MTK:n ja SLC:n yhteinen kampanja suomalaisen maaseudun puolesta.

Kerro meille henkilö tai yhteisö, joka on mielestäsi toiminut ehdottoman esimerkillisesti elävän maaseudun puolesta. Ehdotuksen lähettäjien kesken arvotaan elämysloma maalaiskartanossa!

Lue tarkemmat ohjeet kilpailusta osoitteesta www.op.fi/promaaseutu. Sieltä löydät myös osallistumislomakkeen.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja