21.09.05

NettiSijoittaja 2005-kilpailu

OP-ryhmä ja Kauppalehti järjestävät jälleen kaikille avoimen ja maksuttoman NettiSijoittaja-kilpailun, joka simuloi aktiivista osakesijoittamista Helsingin Pörssissä. Ilmoittautuminen syksyn kilpailuun on alkanut 12.9. ja jatkuu 16.10. saakka. Varsinainen kilpailu starttaa 3.10. Sijoittamisen kynnys matalaksi

OP-ryhmä ja Kauppalehti järjestävät jälleen kaikille avoimen ja maksuttoman NettiSijoittaja-kilpailun, joka simuloi aktiivista osakesijoittamista Helsingin Pörssissä. Ilmoittautuminen syksyn kilpailuun on alkanut 12.9. ja jatkuu 16.10. saakka. Varsinainen kilpailu starttaa 3.10.

Sijoittamisen kynnys matalaksi

Kilpailussa kullakin kilpailijalla on käytössään kaksi salkkua: hajautussalkku ja riskisalkku. Hajautussalkun alkupääoma on 100.000 euroa. Summan voi sijoittaa Helsingin Pörssissä noteerattuihin osakesarjoihin siten, että yksittäisen osakkeen osuus salkusta ei ostovaiheessa ylitä 20 prosenttia. Riskisalkussa alkupääoma on 50.000 euroa, jonka voi sijoittaa haluamallaan tavalla Helsingin Pörssissä noteerattuihin osakkeisiin, warrantteihin ja optioihin. Sijoitukset tehdään kilpailun Internet-sivuston kautta.

Kilpailun kautta uuden auton rattiin?

Kilpailussa palkitaan loppuarvoltaan suurimman hajautussalkun ja suurimman riskisalkun omistaja. Lisäpalkintona arvotaan uusi Renault Modus henkilöauto. Lisäpalkintoarvontaan osallistuvat kaikki kilpailussa salkkunsa arvoa nostaneet.

Totta vai tarua?

Varallisuudenhoitopalveluista vastaava pankinjohtaja Harri Nummela Osuuspankkikeskuksesta muistuttaa, että NettiSijoittaja-kilpailu on leikkiä, ja niin siihen tulisi myös suhtautua.

- Pörssisijoittaminen parin kuukauden aikajänteellä voi sopia uhkapelureille, mutta tavallisille sijoittaja-asiakkailleen OP-ryhmä ei sellaista suosittele. Lyhyen koron rahasto on paljon parempi vaihtoehto. NettiSijoittajan paras anti onkin se, että se tutustuttaa osallistujat osakesijoittamisen maailmaan, aktivoi seuraamaan pörssikursseja ja lisää entisestään pankkilaisten valmiuksia opastaa asiakkaita myös tällä tontilla.

Ilmoittaudu kilpailuun

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja