24.01.06

Oletko sinä juuri saanut pankista bonusta, eli rahaa?

Osuuspankkien omistajia ovat omistajajäsenet, joita on jo yli 1,1 miljoonaa. Lisäksi pääkaupunkiseudulla toimivalla Okopankilla on yli 100 000 etuasiakasta. Heitä palkitaan pankkiasioinnin keskittämisestä rahanarvoisilla bonuksilla. Bonuksia saavaa omistajajäsentä tai etuasiakasta kutsutaan bonusasiakkaaksi. Osa bonusasiakkaista on saanut enemmän bonuksia kuin niitä on käytetty. Osuuspankit ja Okopankki maksoivat 17.1.2006 bonusasiakkaidensa tileille rahana ne vuonna 2004 kertyneet bonukset, jotka olivat jääneet heiltä käyttämättä.

Osuuspankkien omistajia ovat omistajajäsenet, joita on jo yli 1,1 miljoonaa. Lisäksi pääkaupunkiseudulla toimivalla Okopankilla on yli 100 000 etuasiakasta. Heitä palkitaan pankkiasioinnin keskittämisestä rahanarvoisilla bonuksilla. Bonuksia saavaa omistajajäsentä tai etuasiakasta kutsutaan bonusasiakkaaksi.

Osa bonusasiakkaista on saanut enemmän bonuksia kuin niitä on käytetty. Osuuspankit ja Okopankki maksoivat 17.1.2006 bonusasiakkaidensa tileille rahana ne vuonna 2004 kertyneet bonukset, jotka olivat jääneet heiltä käyttämättä.

Kun bonuksia käytetään oman pankin palvelumaksuihin, ne ovat verottomia. Rahana maksettaessa niistä pidätetään verottajan ohjeiden mukaisesti pääomavero (28 %).

Pankkiasiat keskittämällä ja bonukset hyödyntämällä bonusasiakas ei maksa palvelumaksuja ja lisäksi ylijääneet bonukset maksetaan vuosittain rahana!

Bonuksia kertyy bonusasiakkaalle automaattisesti joka kuukausi mm. lainoista ja talletuksista, kun asioinnin yhteismäärä ylittää 5 000 euroa. Esimerkiksi 100 000 euron asioinnilla ansaitsee bonuksia 118,80 euron arvosta vuodessa.

Tästä pääset bonuslaskuriin, jolla voit arvioida paljonko Sinulle kertyisi bonuksia. Bonuksia voidaan kerryttää vaikka koko perheen asioinnista yhdessä. Bonusasiakas voi valtuuttaa myös perheenjäsenensä käyttämään bonuksiaan.

Yli miljoonalla suomalaisella on mahdollisuus hyötyä bonuksista. Lisäksi heille on tarjolla monia muita etuja. Tervetuloa mukaan.

Lähde: Osuuspankkikeskus

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja