Olet täällä

Matkusta huoletta pääsiäislomalle

Useat suomaiset matkustavat pääsiäisenä ulkomaille. Kotimaassa kiehtovat pohjoisen ladut ja rinteet.


Oli matkakohde mikä hyvänsä kuuluu matkavakuutus onnistuneeseen matkaan. Kotimaahan ja Pohjoismaihin suuntautuville matkoille saat matkavakuutuksen lähes puoleen hintaan. Matkustajavakuutuksella turvaat itsesi ja matkatavaravakuutuksella tavarasi vahinkojen varalta.


Eurooppalaisen matkavakuutus on voimassa ulkomaanmatkoilla kaikkialla maailmassa ja lisäksi kotimaanmatkoilla, jotka tehdään linnuntietä mitattuna vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Matkavakuutus ei ole voimassa edellä mainituissa paikoissa tai mainittujen paikkojen välisillä matkoilla.


Mistä saan vakuutuksen?


Voit ostaa Eurooppalaisen matkavakuutuksen helposti osoitteistamme op.fi, pohjola.fi tai eurooppalainen.fi. Jos matkustat paljon, useamman kerran vuodessa, kannattaa hankkia jatkuva vuosivakuutus. Määräaikainen vakuutus voidaan ostaa matkakohtaisesti. Ota vakuutus vähintään kolme vuorokautta ennen matkan alkua, jotta matkan peruuntumisturva on voimassa.


Voit ottaa matkakohtaisen vakuutuksen myös soittamalla puhelinpalveluumme 0303 0303, käymällä Osuuspankin konttorissa, rahanvaihtopisteissä, R-Kioskeista sekä matkanjärjestäjien verkkosivuilta ja toimistoista.


Osta Eurooppalaisen määräaikainen matkavakuutus


Osta jatkuva matkavakuutus

Samankaltaista sisältöä