Osoite uudelle sadolle - Viljelijän Berner

Tervetuloa tekemään viljakauppaa kanssamme! Tälläkin kaudella ostamme viljoja, öljykasveja, mallasohraa, rehuhernettä sekä härkäpapua. Laajassa vastaanottopisteidemme verkossa otamme vastaan sekä elintarvike- että rehulaatuista viljaa.

Viljakaupan palvelut löytyvät Viljelijän Berner verkkosivuilta Viljelijänberner.fi

Viljan hinnat -sivulla seuraat ajantasaisia viljan hintojamme ja siellä voit myös pyytää tarjouksen vilja- tai öljykasvierästäsi. Tutustu samalla viljan laatuhinnoitteluja vastaanottovaatimuksiin ja osto- ja sopimusehtoihin.

Viljakaupan asiantuntijamme tavoitat soittamalla, sähköpostilla tai poikkeamalla toimipisteissämme. Ollaan siis yhteyksissä!

Huomiot ennakkonäytteestä

Ennakkonäyte antaa hyvän kuvan koko viljaerän laadusta ja varmistaa sujuvan kaupanteon. Tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta yhden viljanäytteen analysoinnin/ 40 tonnin viljakauppa.

Voit tuoda ennakkonäytteen toimipisteisiimme tai lähettää sen suoraan sopimuslaboratorioon Inkooseen / NSL LAB. Sopimuslaboratorio analysoi vain viljanäytteitä, joten toimitathan rypsi- ja rapsinäytteet toimipisteisiimme.

Näytteen lähettäminen laboratorioon:

  1. Täydennä näytepussiin tarvittavat tiedot sekä pyydä viljanostajaa tekemään analyysitilaus. Kirjaa ostajalta saamasi tilausnumero pussin päälle.
  2. Postita näyte: NSL LAB, Västankvarnintie 446, 10230 Inkoo as. Merkitse vastaanottajan tietoihin puhelinnumero 044 782 7228
  3. Analyysin valmistuttua toimitamme tulokset sinulle.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja