Olet täällä

Oletko jo huomannut uudistetut tuotteemme?

Kotimaista hevosrehusarjaamme on kehitetty vastaamaan entistä paremmin suomalaisen hevosen tarpeita. Uutena tuotteena on TalliPro Premium. Se korvaa sarjassa aikaisemmin olleen Basic –tuotteen. Premium on erinomainen tuote kaikille hevosille ja sen hivenainekelaatit sekä 100 % orgaaninen seleeni yhdessä aikaisempaa korkeamman biotiinimäärän kanssa pitävät huolta karvan kiillosta ja kavioiden kunnosta.

Toinen uutuustuote TalliPro-sarjaan on TalliPro Mineraali. Se on jauhemainen kivennäisrehu, joka sisältää hivenaineet (sinkki, kupari ja mangaani) glysiinikelaatteina. Sen kalsiumin ja fosforin suhde on optimaalinen ruokinnan pohjautuessa pääasiallisesti heinään tai säilöheinään.

Myös muita Vilomix Oy:n TalliPro sarjan tuotteita on parannettu. Uudet sisällöt ja tuotteiden hyvä maittavuus varmistavat, että hevosesi ruokinta on kohdallaan. Käy tutustumassa uudistettuihin tuotteisiin kotisivuillamme.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä