Olet täällä

St Michel -ravit saa rinnalleen uuden hevosalan messutapahtuman

Mikkelin kesän suurtapahtuma St Michel -ravit saa rinnalleen uuden messutapahtuman. Maaliskuussa avattava Saimaa Stadiumi mahdollistaa uusien St Michel -hevos- ja urheilumessujen järjestämisen ravien yhteyteen.

Hevosurheilusta tai -harrastuksesta kiinnostuneet löytävät tapahtumasta paljon koettavaa ja nähtävää

Messuilla on tarjolla kaikkea hevosten hoitoon, terveyteen ja ylläpitoon liittyvää. Tapahtuman tietoiskut ja luennot tuovat lisää ammatillista sisältöä tapahtumaan. Kaikki hevosista, hevosten hoidosta, hevosurheilusta tai -harrastuksesta kiinnostuneet löytävät tapahtumasta koettavaa ja nähtävää.

”St Michel -ravit kokoavat Mikkeliin yli 25 000 ravikävijää. Haluamme lisätarjontaa tapahtuman yhteyteen, jotta yhä useammalla olisi syy lähteä Mikkeliin ja St Micheliin. Kaksipäiväiseen tapahtumaan messut ovat hyvä lisä ja tarjoavat koettavaa kaikille hevosista kiinnostuneille. Haluamme toisaalta esitellä raviradan upeat oheispuitteet eli Saimaa Stadiumin ravi- ja hevosväelle heti uutuuttaan ja toisaalta saada hevosväkeä laajemminkin tapahtumaan”, toteaa Mikkelin Raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen.

Liikunta ja hyvinvointi ovat Saimaa Stadiumin kulmakivet. St Michel -messut esitteleekin hevosten ja hevosurheilun lisäksi myös muuta urheilu- ja liikuntatoimintaa.

”Saimaa Stadiumi on ainutlaatuinen elämysten areena, joka nyt järjestettävien messujen kautta avautuu myös raviväelle”, kertoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Timo Welsby.

St Michel –messujen käytännön järjestelyistä vastaa FKS-Tapahtumat Oy.

”Mikkeli on kasvavana tapahtumakaupunkina erittäin mielenkiintoinen ja Saimaa Stadiumin avautumisen myötä suurempien tapahtumien järjestämiselle löytyy erinomaiset tilat”, kommentoi toimitusjohtaja Marko Toivakka.

Tapahtuma lyhyesti

• Saimaa Stadiumilla 14.-15.7.2018.

• Pääsyliput: lauantaina 15,- ja sunnuntaina 20,-. Samalla lipulla myös St Michel –raveihin. Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy.

• Tapahtuman järjestää Mikkelin Ravirata Oy, yhteistyössä Saimaa Stadiumi Oy:n ja FKSTapahtumat Oy:n kanssa

www.stmichel.fi

 

St Michel

St Michel on Suomen toiseksi suurin ravitapahtuma heti Kuninkuusravien jälkeen. St Michel järjestetään joka vuosi heinäkuun puolivälissä Mikkelin vauhtiradalla. Mikkelin kaviouralla on tehty lukuisia maailman- ja Euroopan ennätyksiä, mm. legendaarinen Varennen ME-aika 1.09,3 vuonna 2002. Tapahtuma kerää joka vuosi noin 25 000 hengen yleisömäärän.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Kari Tiainen, kari.tiainen@mikkelinravirata.fi, p. 0500 493 760

Saimaa Stadiumi

Saimaa Stadiumi on urheilun, elämysten ja hyvinvoinnin kokonaisuus Mikkelin Kalevankankaalla. Monitoimiareenalta löytyy kuntoilun ja urheilutapahtumien lisäksi tilaa jopa 5000 henkilön konserteille, messuille, kokouksille ja muille suurtapahtumille.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Timo Welsby, timo.welsby@saimaastadiumi.fi, p. 020 7699 090

FKS-Tapahtumat Oy

Jyväskylässä sijaitseva tapahtumatoimisto, joka järjestää mm. KoneAgria-näyttelyn, Wemmimarkkinat, Metsämme- sekä Retkelle-messut.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Marko Toivakka, marko.toivakka@proagria.fi, p. 0400 735 259.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä