20.03.18

Tuotannonohjausohjelmisto tuo tehokkuutta tilan toimintaan

DelPro™ on ihanteellinen järjestelmä tiloille, jotka haluavat ammattimaisen tuotannonohjausratkaisun, joka pystyy valvomaan, tallentamaan ja analysoimaan tietoja maitotilan eri alueilta paremman päätöksenteon tukemiseksi.

Maitotilalla tehdään satoja päätöksiä joka päivä. Kaikki päätökset vaikuttavat karjan terveyteen, hedelmällisyyteen, tuotetun maidon määrään ja laatuun ja toiminnan kannattavuuteen. DeLaval DelPro ™ -ohjelma on älykäs ja kattava toiminta- ja tuotannonohjausjärjestelmä, joka yhdistää maitotilan järjestelmät yhteen ja auttaa tekemään oikeita päätöksiä.

DelPro™ on ihanteellinen järjestelmä tiloille, jotka haluavat ammattimaisen tuotannonohjausratkaisun, joka pystyy valvomaan, tallentamaan ja analysoimaan tietoja maitotilan eri alueilta paremman päätöksenteon tukemiseksi.

DelPro yhdistää maitotilan eri tehtävät ja tallentaa automaattisesti kaikkia osa-alueita, kuten lypsyä, ruokintaa, eläinkalenteria, sairauksia, hoitoja ja varoaikoja koskevat tiedot sekä käsittelee ne siten, että ne tukevat sinua tärkeissä karjanhallintaa koskevissa päätöksissä.

Kaikki lehmien tiedot tallennetaan niiden koko elämän ajaksi. Myös karjasta poistuneiden lehmien tiedot säilytetään erillisessä hakemistossa.

Tuotoskäyriä voidaan näyttää myös graafisessa muodossa, josta käyvät ilmi esimerkiksi rasva- ja proteiinipitoisuuden, kuntoluokituksen ja ruhon painon, soluluvun ja muiden tärkeiden muuttujien kehitys

Lue lisää TÄÄLTÄ mihin kaikkee Delpro taipuu.

DeLaval kouluttaa - DelPro -tuotannonohjauskoulutukset toukokuussa

DelPro -koulutus toteutetaan säännöllisesti eri puolella Suomea. Tällä kertaa vuorossa on Iisalmi ja Tampere. Koulutus toteutuu kahtenä peräkkäisenä päivänä ja voit ilmoittautua molempiin tai vain toiseen, tilanteesta ja tietotaidon tarpeestasi riippuen.

Tuotannonhallinnan peruskäyttö- ja Tuotannonhallinnan hyödyntäminen tuotannon tehostamisessa -koulutukset muodostavat kokonaisuuden, joka sopii tiloille, joilla DelPro:n perustaidot ovat ruosteessa tai DelPro -järjestelmä on hankittu tilalle vastikään.

8-9.5. Iisalmessa (paikka: Sokos Hotelli Koljonvirta, Savonkatu 18, 74100 Iisalmi
15-16.5. Tampereella (paikka: Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, 33230 Tampere

Yksilöllisen ohjauksen varmistamiseksi paikkoja on vain 10/koulutus.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Katso koulutusten ohjelma täältä

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja