Olet täällä

Tavoitteenamme on pitkäjänteinen kumppanuus

Tarjoamme metsän- ja luonnonhoidon palveluita ja ostamme puuta kaikilta suomalaisilta metsänomistajilta, mutta vain omistajajäsenemme ovat oikeutettuja räätälöityihin palvelukokonaisuuksiin ja jäsenetuihimme.

Jäsenyys Metsäliitto Osuuskunnassa tarkoittaa taloudellisia etuja, mutta myös metsänomistajuutta ilman turhia murheita. Omistajajäsenenä saat meiltä oman metsäasiantuntijan, joka näkee sinut ja toiveesi, ei vain metsääsi. Saat konkreettisia työkaluja metsäsi omistamiseen sekä metsäasiantuntijasi kautta tekijät töihin metsääsi. Meidän kanssamme voitkin suunnitella metsäomaisuutesi hoidon omien tavoitteittesi pohjalta – painotitpa sitten taloudellista tuottoa tai virkistys- ja luontoarvoja.

Tehtävänämme on kasvattaa omistajajäsentemme metsäomaisuuden arvoa. Pitkäjänteisenä kumppanina huolehdimme siitä, että jäsentemme metsiä hyödynnetään kestävästi yli sukupolvien. Hoidamme metsiä metsäsertifioinnin ja hyvän metsänhoidon ohjeiden mukaisesti. Kehitämme myös itse jatkuvasti metsänhoidon parhaita menetelmiä.

Helppoa metsäomaisuuden hoitoa internetissä

Omistajajäsenenä voit ottaa käyttöösi Metsäverkko-internetpalvelussamme omat metsäsivut, joiden avulla pysyt ajan tasalla metsäsi eri vaiheissa esimerkiksi metsäomaisuutesi senhetkisestä arvosta ja kiireellisistä hakkuista ja hoitotöistä. Käytössäsi on myös verotyökalu, puukauppatilastot ja – jos sinulle on kertynyt puukauppabonuksia – verkkokauppa.

Metsäomaisuuden hoitosopimus- ja jäsenetusopimusasiakkaat pystyvät vaihtoehtoislaskureiden avulla selvittämään, kuinka taloudellisen tuoton tai luontoarvojen painottaminen vaikuttaa kassavirtaan tai puuston kasvuun.

Tutustu jäsenyyteen, Metsäverkkoon ja muihin palveluihimme

Samankaltaista sisältöä