Olet täällä

Jäsenenä saat bonusta puukaupoillesi

Puukaupan tekeminen meidän kanssamme on helppoa. Oma metsäasiantuntija tukee metsänomistajaa hakkuiden, verotuksen, rahaliikenteen sekä metsän- ja luonnonhoitotöiden suunnittelussa.

Puukaupan suunnittelu alkaa luontevimmin maksuttomalla metsäkäynnillä, jonka aikana metsänomistaja ja Metsä Groupin metsäasiantuntija tutustuvat myynnissä olevaan metsikköön. Käynnin jälkeen saat ehdotuksen tulevista metsänhoitotöistä ja korjuista seuraaville vuosille. Jos haluat vapaaehtoisesti suojella metsääsi, asiantuntijamme auttaa sinut alkuun ja tekee kartoituksen metsäkohteen soveltuvuudesta valtion rahoittamaksi METSO-kohteeksi.

Puukaupanteon yhteydessä osapuolet sopivat hinnat ja muut ehdot. Sen jälkeen hakkuualue rajataan maastoon ja suunnitellaan korjuutoimenpiteet. Korjuun suunnittelun yhteydessä otamme huomioon hyvän metsänhoidon suositukset, metsäsertifioinnin vaatimukset sekä sinun toiveesi.

Metsänomistajalle vaivattomin kauppatapa on pystykauppa, jossa Metsä Group huolehtii puun korjuusta ja varmistaa hyvän korjuujäljen. Hankintakaupassa metsänomistaja huolehtii itse puun korjuusta ja toimittaa puutavaran tien varteen oman yhteyshenkilön ohjeistamalla tavalla.

Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenenä saat myös puukauppahinnan päälle bonusta. Mitä enemmän olemme vastaanottaneet sinulta puuta neljänä edellisvuonna, sitä enemmän kertyy bonusta uuden kaupan yhteydessä. Kertyneet bonukset voit nostaa tai sijoittaa ne lisäosuuksiin seuraavan puukaupan yhteydessä. Voit myös maksaa bonuksilla tilaamasi metsätyöt ja materiaalit tai ostaa tuotteita verkkokaupassamme.

Pyydä lisätietoa metsääsi lähellä olevalta metsäasiantuntijalta.

Pyydä puukauppatarjous

Samankaltaista sisältöä