Olet täällä

Ruis- ja luomuruissopimukset satokaudelle 2022, hybridirukiin siementarjous syksyn 2021 kylvöille avattu

Rukiin viljely on pääasiassa sopimusviljelyä ja sopimuksista merkittävä osa tehdään ennen kylvöä. Avasimme sopimuskauden syksyllä 2021 kylvettävästä ja syksyllä 2022 puitavasta rukiista ja luomurukiista helmikuun 2021 alussa. Mikäli et ole vielä viljelysopimusta tehnyt, niin nyt on hyvä aika tarkistaa rukiin ja luomurukiin kylvömahdollisuudet ja tehdä viljelysopimus ennen kylvöä.

Sopimusmalleina kiinteähintainen ja markkinahintainen sopimus. Ajantasaiset kiinteähintanoteeraukset toimituspaikkoineen ja toimitusjaksoineen löydät nettisivuiltamme. Huomaathan vertailla eri toimitusajanjaksojen hintatarjouksia, kevään 2023 toimituksiin on tarjolla puintiaikaa 2022 selvästi korkeammat hintatarjoukset. Ruista ja luomuruista käytetään melko tasaisesti ympäri vuoden, joten toimitusten tasaisuus on meille tärkeää.

Mikäli sopimus kiinnostaa, ota yhteys Fazer Myllylle:

www.fazermylly.fi

Fazer Myllyn sopimusviljelijänä saat syksyn 2021 kylvöille hybridirukiin siemenet Tilasiemeneltä edulliseen sopimusviljelijähintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Tilasiemen, Myyntipalvelu, p. 010 217 6776, Toimisto, p. 010 217 6777

Tutustu lajikkeisiin: www.tilasiemen.fi

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä