Olet täällä

WebWakka uudistaa maatilojen taloushallinnon - kokeile 2 kk veloituksetta

WebWakka-talousohjelmisto on suunniteltu sekä pienille että suurille maatiloille tuotantosuunnasta riippumatta. WebWakka on helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelma, joka sopii niin oman kirjanpidon aloittamista suunnitteleville kuin myös sitä kauan pitäneille. WebWakan käytettävyyteen ja nopeuteen on panostettu mahdollisimman paljon käyttäjien tarpeet huomioiden.

WebWakka on selainpohjainen ohjelmisto, joten voit käyttää sitä miltä tahansa koneelta niin kotona kuin muuallakin. Tallennat laskut kirjanpitoon niitä pankkiyhteydellä maksaessasi. Kirjanpitosi tallentuu palveluumme ja tietosi ovat turvassa, vaikka tietokoneesi hajoaisi.
Tarjoamme sinulle markkinoiden nykyaikaisimman maatalouden taloushallinnon sovelluksen. Saat myös tarvittaessa asiantuntevaa apua ohjelmistotuestamme www.mloy.fi/tuki.   

Voit käyttää taloushallinnon etäpalveluja

WebWakka soveltuu hyvin myös maatalousyhtymien käyttöön, sillä kirjanpidon hoito voidaan hajauttaa useammalle henkilölle. Kirjanpitäjä voi hoitaa kirjanpitoa ja yrittäjä pääsee reaaliaikaisesti seuraamaan  taloutta.

WebWakka mahdollistaa myös taloushallinnon etäpalvelujen käytön reaaliajassa. Voit antaa asiantuntijalle oikeudet päästä kirjanpitoon, jolloin molemmat voitte tarkastella taloutta samaan aikaan omilta tietokoneilta.   

Lue lisää WebWakasta: www.mloy.fi/webwakka

Ominaisuudet ja hyödyt pähkinänkuoressa:

Selainpohjainen
Et ole sidoksissa yhteen päätelaitteeseen, vaan voit käyttää sovellusta mistä vaan ja milloin vaan. Voit käyttää Mac-, PC- ja Linux-tietokoneilla.

Automaattiset päivitykset
Ohjelma on helppo ottaa käyttöön, sillä sitä ei tarvitse asentaa omalle koneelle.
Ohjelmapäivitykset ovat automaattisia.

Monipuoliset ominaisuudet vakiona
- Valma ja Uuma maitotilien automaattinen tiliöinti
- Myyntilaskutus

Pankkiyhteys (Web service)
Tuki pankkiyhteydelle: Osuuspankki, Nordea, Säästöpankki, Aktia, Pop Pankki ja Danske Bank (palvelu tulee tilata omasta pankista). Tallennat laskut kirjanpitoon niitä pankkiyhteydellä maksaessasi.
Sähköisten laskujen lähetys ja vastaanotto

Sähköinen veroilmoitus
Lähetät veroilmoitukset helposti ja vaivattomasti suoraan verottajalle

Kattavat raportit
Pääkirja, päiväkirja, ALV-raportti, kausiveroilmoitus, tilikartta, tuloslaskelma, tilinpäätös, tase

Ohjelmistotuki
Asiantunteva ja nopea ohjelmistotuki käytössäsi

Kokeile 2 kk veloituksetta ja sitoumuksetta

Kokeile WebWakkaa veloituksetta kaksi (2) kuukautta, lisäksi saat käyttöönottokuukauden veloituksetta. Kokeilu ei sido sinua ohjelmantilaukseen. WebWakan hinta on 156 € / vuosi + alv.
Tilaa osoitteessa www.mloy.fi/tilaa, valitse Tilaus > Kokeilulisenssin tilaus ja anna tarvittavat tiedot.

Tilaa jo tänään ja kokeile!  
Lisätiedot ja tilaukset
Puh. 09 8566 5900
www.mloy.fi/webwakka  

Tilaa WebWakka

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä