Olet täällä

Mtech Digital Solutions lanseeraa uuden MtechSalesMap-karttasovelluksen maatalousmyynnin johtamiseen

Mtech Digital Solutions lanseeraa 1.2.2018 uuden kotimaisen MtechSalesMap-karttasovelluksen. Sovellus on kehitetty erityisesti maatalousalan myyntiorganisaatioiden ja myynnin johdon käyttöön. Sovellus auttaa yritystä visualisoimaan, analysoimaan ja johtamaan myyntiä aiempaa tehokkaammin. Tuote on ensiesittelyssä Sarkamessuilla perjantaina 2.2.2018.

MtechSalesMap näyttää yritykselle tärkeät asiakas- ja myyntitiedot visuaalisessa ja selkeässä muodossa – karttana. Sovelluksen avulla nähdään, missä asiakkaat sijaitsevat ja millainen myyntipotentiaali milläkin alueella on.

Tietoja voidaan suodattaa ja analysoida hakukriteerien mukaisesti; sovellus visualisoi muun muassa eri asiakassegmentit, tuoteryhmät ja niiden myyntivolyymit. Näin myyntiä pystytään johtamaan suunnitelmallisesti faktaan pohjautuen ja resurssit saadaan kohdistettua oikeaan paikkaan.

Sovelluksella seurataan myyntiaktiviteetteja sekä myyjäkohtaisesti että alueittain. Myyntialueet pystytään suunnittelemaan kullekin myyjälle suoraan karttapohjaan.

MtechSalesMap on verkkopalvelu, jonka yritys saa käyttöönsä avaimet käteen –periaatteella. Suomenkielinen käyttöliittymä on selkeä ja helppo oppia.

Tuote tulee myyntiin 1.2.2018. Sovelluksen hinta on alle 10€ kuussa per käyttäjä.

Tuote on ensiesittelyssä Sarkamessuilla Seinäjoella perjantaina 2.2.2018 Mtechin, ProAgrian ja Faban yhteisosastolla 4E, A-hallissa.

Lisätietoja:

www.mtechsalesmap.fi

Markku Brummer
Digijohtaja
Mtech Digital Solutions
markku.brummer@mtech.fi
0400 555 757

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä