Olet täällä

Biotalouden kasvuyritys Mtech Digital Solutions Oy laajentaa Lappiin

Mtech Digital Solutions Oy on kotimainen biotalouden digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut softatalo, joka toimii kaikissa Pohjoismaissa ja on laajentamassa kansainvälistä toimintaansa myös muualle Eurooppaan. Yritys perusti toimipisteen Rovaniemelle 5.3.2018 ja tarjoaa töitä it-alan asiantuntijoille Lapin alueella.

Uudet työntekijät ovat jo vauhdissa Rovaniemellä, ensimmäisenä työnä uudessa toimipisteessä kehitetään MtechSalesMap-karttamyyntisovelluksesta 2.0 –versio. Rovaniemen toimipisteessä Ainonkadulla työskentelee aluksi neljä Rovaniemellä asuvaa ohjelmistoalan ammattilaista. -Kolmen vuoden kuluessa tavoitteenamme on perustaa Rovaniemelle kaikkiaan kolme ohjelmistokehitystiimiä eli palkata yhteensä noin 15 - 20 henkilöä, kertoo Mtechin digijohtaja Markku Brummer.

Lapin talous kasvaa nopeimmin Suomessa ja Mtech haluaa olla mukana kasvussa. Kasvu tuo varmasti kehitystarpeita Lapissa uusille digitaalisille palveluille. Mtech haluaa palvella asiakkaitaan lähellä ja siksi toimipiste perustettiin Rovaniemelle.

"Olemme palkanneet Rovaniemelle myyntipäällikön ja tavoitteena on saada asiakkaita niin Suomen Lapin kuin Pohjois-Ruotsin myyntialueilta. Nyt Lapin alueella toimivilla yrityksillä on mahdollisuus saada kotimainen, innovatiivinen, merkittävä ohjelmistokehitystalo yhteistyökumppaniksi kehittämään digitaalisia palveluitaan", Brummer vinkkaa.

Mtechin laajentuminen Rovaniemelle mahdollisti yrityksen uudelle kehityspäällikölle Päivi Hastille kaksi unelmaa: mahdollisuuden asua Lapissa ja työskennellä ohjelmistoalalla.  –Muutin 19-vuotiaana Rovaniemeltä Ouluun opiskelemaan, muutto takaisin Rovaniemelle oli mahdollinen, kun lapset ovat alle kouluikäisiä. Muutimme takaisin viime kesän lopussa, kun saimme Rovaniemeltä töitä. Itse tiesin jo viime kesänä edellistä työtä vastaanottaessani, että se ei oikeastaan ole sitä mitä haluan tehdä, mutta työpaikka kuitenkin. Oli tiedossa, että Rovaniemellä ei ole ICT-alan yrityksiä, jotka toimivat ohjelmistoalalla ja kehittävät niitä. Mtechin toimipisteen perustamisen myötä minun oli mahdollista työllistyä Rovaniemellä ohjelmistoalan töihin, kertoo Hast. Aiemmin Hast on työskennellyt myös Tampereella Nokialla Scrum Masterina.

Mtechin erityisosaamista ovat biotalouden digitaaliset ratkaisut, jotka toteutetaan modernisti ketterän kehityksen mallin mukaisesti. Mtechillä on yhtenäiset toimintamallit ja töitä tehdään porukalla. Lappilaisia yrityksiä palvelee kaikkiaan yli 120 Mtechin työntekijää.

Lisätietoja:

Digijohtaja Markku Brummer
markku.brummer@mtech.fi
0400 555757

Kommentit

Samankaltaista sisältöä