Uusi kasvukausi alkaa – vielä mahdollisuus viljelysopimuksille

Uusi kasvukausi alkaa viivytellen yöpakkasten jatkuessa, mutta kuitenkin syysviljojen lannoitukset on aloitettu ja ensimmäiset peltojen muokkaajatkin on bongattu. Suurin osa viljelijöistä on viljelypäätökset tehneet ja myös viljelysopimukset on laadittu. Vielä kuitenkin on mahdollisuus täydentää sopimuksia, jos osalle tulevaa satoa sopimukset on vielä tekemättä tai jos viljelysuunnitelmat ovat tarkentuneet aivan kasvukauden kynnyksellä.

Kattava sopimusvalikoima – jokaiselle jotakin

Raisio tarjoaa kattavan sopimusvalikoiman, josta löytyy räätälöityjä sopimuksia sekä vehnän, kauran että härkäpavun viljelyyn. Yleissopimuksista löytyvät markkinahintainen perussopimus ja kiinteähintainen sopimus. Ennakkomaksusopimuksiakin teemme vielä kevätpeltotöiden ajan.

Perussopimus on riskitön

Raision perusviljelysopimus on viljelijäystävällinen ja riskitön. Vaikka sääolosuhteiden takia viljely epäonnistuu, viljelijälle ei koidu tästä sanktioita. Toisaalta sopimus tarjoaa kumppanuuden, tietoa lajikkeista, esinäytteiden analysointia ja varman toimituspaikan Raision tai Nokian myllyiltä. Teemme sopimuksia kevät- ja syysvehnästä, rukiista, suurimokaurasta- ja ohrasta, mallasohrasta, härkäpavusta, luomuvehnästä ja -kaurasta, sekä rehuviljoista.

Kannattaa siis tutustua Raision tarjoamiin sopimuksiin, vaikka näin aivan kasvukauden kynnyksellä.

Ota yhteyttä!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja