Olet täällä

Vielä 10. syyskuuta saakka ehdit osallistua ja vaikuttaa CAP-suunnitelman valmisteluun

EU:n yhteisen maatalouspolitiikan keskeisiin elementteihin kuuluva CAP-suunnitelma sisältää toimenpiteet, joilla yhteisen maatalouspolitiikan tavoitteet Suomessa toteutetaan, sekä mittarit, joiden avulla tavoitteiden saavuttamista seurataan. Luonnos CAP-suunnitelmaksi sisältää maatalouden niin sanottujen suorien tukien toimet ja sektoritoimet, joita rahoitetaan maataloustukirahastosta sekä maaseudun kehittämisen toimenpiteet.

CAP-suunniltelman luonnokseen jätetyt lausunnot ovat luettavissa Lausuntopalvelu.fi:ssä vielä 10. syyskuuta 2021 saakka. Luonnoksen sisältöä koskevan lausunnon voi myös kuka tahansa käydä lisäämässä pankkitunnuksin.

Lue lisää uutisestamme.

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä