Olet täällä

Viljan sähköinen kauppapaikka on avattu

Viljatori.fi on verkkopalvelu, jossa viljelijät voivat myydä satoansa haluamissaan erissä, MTK tiedottaa.

Viljatori avattiin 30.5.2018. Ostajina kauppapaikalla ovat viljaa käyttävä teollisuus ja kotieläintilat. Kauppapaikka on ensimmäinen laatuaan koko maailmassa.

– Viljatorissa on kaksi erilaista tapaa tehdä kauppaa, sopimuskauppa ja tarjouskauppa. Sopimuskaupassa voi tehdä viljelysopimuksia ja viljelysopimuksen alla myyntejä ja ostoja. Lisäksi viljelijät voivat saada suoria ostotarjouksia teollisuudelta tai kotieläintiloilta, sanoo MTK:n toiminnanjohtaja Antti Sahi.

Viljatori.fi on MTK:n, SLC:n sekä Agroxin, Altian, Atrian, HK Scanin, Raision ja Valion yhdessä rakentama palvelu. Käyttäjiksi Viljatoriin voivat liittyä kaikki vilja-alan toimijat. Liittyminen on maksutonta.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä