Olet täällä

DeLaval uutuudet VMS™ V300 -lypsyjärjestelmä ja OptiDuo™ -rehunpuskija

DeLaval VMS™ V300:n  InControl™ -hallinta, InSight™ -kiinnitys ja PureFlow™ -lypsy ovat uutta teknologiaa, jotka tekevät maidontuotannosta lehmälle yksilöllistä, tarkkaa ja tuottajalle kannattavaa. Vedinsprayn 99% osumatarkkuus,  todellinen neljänneskohtainen lypsy, 10% suurempi kapasiteetti, 99,8% kiinnityksen tarkkuus, jopa 50% nopeampi kiinnitysaika, alemmat käyttökustannukset ja potentiaali lypsää 3 500kg maitoa vuorokaudessa tekevät DeLaval VMS V300-järjestelmästä lypsämisen tulevaisuutta jo tänään.  Lue lisää

OptiDuo™ - älä vain työnnä rehua vaan sekoita se uudelleen.

Sekoittaminen uudelleen tekee rehusta houkuttelevampaa, lisää syöntiä ja vähentää rehuhävikkiä. OptiDuo sekoittaa ja siirtää rehun sen jälkeen lehmien ulottuville -puristamatta sitä. Lehmät käyvät ruokintapöydällä useammin ja sekoittaminen saa aikaan sen että lehmän aikaisemmin erottelema rehu sekoittuu uudelleen tuoreempaan ja rehuhävikki pienenee. LUE LISÄÄ!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä