Olet täällä

Myllyvehnälle kysyntää sadosta 2018

Kevät- ja syysvehnälle on myllykäytössä hyvin kysyntää sadosta 2018. Hyvästä valkuaistasosta maksetaan myllyvehnäsopimuksille hyvin valkuaislisää. Kevätvehnä on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto kevään 2018 kylvöille perushintanoteeraus, laatuhinnoittelu ja laaturiskit huomioiden.

Oman siemenen itävyys on syytä tarkistaa viimeistään nyt. Kevätvehnän viljelyyn on hyvä valita lajike, jota viljelemällä on parhaat mahdollisuudet saavuttaa leipävehnälaatu, erityisesti valkuaisen ja sakoluvun osalta. Fazer Myllyn lajikesuosituslistan löydät nettisivuiltamme, suosittelemme erityisesti Quarna-lajiketta. Kasvukauden aikana on syytä huolehtia tarpeellisista viljelytoimenpiteistä, mm. riittävästä typpilannoituksesta.

Fazer Myllyn suosituslajikkeet löydät täältä.

Lisätietoa Fazer Myllyn viljelysopimuksista sekä yhteystiedot: www.fazermylly.fi.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä